PASTA CİLA + BOYA KORUMA 500 TL YERİNE 349 TL

Alacağınız Hizmetler


4 Koltuk Temizliği

Hizmet Açıklaması


Boya koruma nedir ?


Boya koruma isminden anlaşılacağı üzere  otomobillerin boyasını çeşitli dış etkenlere karşı koruma sağlayan bir nevi cila malzemesidir. Cilanın kimyasal yapısı boyayı korusa da dış etkenlerden ya da yanlış yıkama sonuçlarından olumsuz etkilenebilir.

 

Boya koruma ürünü cila gibi sıvı bir maddedir. Aracınızın boya koruma işlemi öncesi yapılması gereken işlemleri yapıldıktan sonra boya koruması özenle uygulanarak aracınız güneş yanığı, kuş pislikleri, ufak çizilmeler ve reçine pisliklerine karşı aracınıza bir koruma sağlar.

 

Özellikle çok nemli olan Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinde ki araçlara boya koruma uygulaması yapılmasını şiddetle tavsiye ederiz. Araç tavanları özellikle nemli bölgelerde çok daha hızlı deforme olmaktadır. Bu da vernik atması diye tabir ettiğimiz bir sorunla karşılaşmamıza sebebiyet verir ki bu vernik atmış araçların tamir ve bakım masrafı çok daha fazladır. Olası daha büyük bir maliyetle karşılaşmamanız ve aracınızın değerinden düşmemesi için mutlaka boya koruma hizmeti almalısınız.

 

Boya koruma uygulaması nasıl yapılır?

 

Boya koruma uygulaması 4 aşamadan oluşmaktadır.

·Temizleme

·Besleme

·Koruma

·Parlatma

 


İlk olarak temizleme işlemi ile birlikte aracınızın üzeri temizlenerek diğer aşamalara hazır hale getirilmektedir. Besleme ile aracınızda çizik oluşumunun önlenmesi için ilk adım atılır ve koruma işlemi ile birlikte de aracınız çizik ve diğer durumlara karşı koruma altına alınmış olur. Boya korumada en son aşama olan parlatma işlemi ile birlikte aracınız ilk aldığınız günkü gibi parlak ve düzgün gözükecektir.

 

Boya koruma uygulamasının faydaları nelerdir?


Boya koruması yapılmış olan araçların cila ömrü uzar ve bu sayede cilanın dayanıklılığı artar. Boyaya zarar veren güneş, kuş pisliği, reçine, asit yağmuru gibi dış etkenlerden daha az etkilenir.

 

 

Arabamiyika.com'da bulabileceğiniz diğer hizmetler

0
Her Hafta Yeni Ziyaretçiler
0
Her yıl mutlu müşteriler
0
Favoriye Eklenen

Kampanyalar

BLOG

Koltuk koruma hizmeti detayları hakkında genel bir inceleme

Koltuk Koruma Nasıl Yapılır?

Bakım

Koltuk koruma hizmeti detayları hakkında genel bir inceleme

Hangi Durumlarda Bagaj Temizliği Gerekir ?

Bagaj Temizliği

Oto Yıkama

Hangi Durumlarda Bagaj Temizliği Gerekir ?

Sağlığımız için ozonla dezenfeksiyonun önemi

Araç İçi Ozonla Dezefeksiyon Nasıl Yapılır?

Sağlık

Sağlığımız için ozonla dezenfeksiyonun önemi

Kampanya, fırsat ve ayrıcalıklarımızdan yararlanabilmek için hemen bize katılın.

arabamiyika.com

Ücretsiz Teklif Al