Antibakteriyel detaylı iç temizlik uygulamasında; bagajınızdan başlayarak tavan, taban, koltuklar, kapi içleri, torpido, deri ve vinil aksamlarınızın tamamının temizliğini yapıyor lekeleri çıkarıyoruz. Kalorifer ızgaralarının içleri, koltuk alt kızaklarının içerisindeki yağlara varana kadar girerek tüm yüzeyleri kir ve lekelerden arındırıp aracınızı ilk gunku haline getirdigimiz islemdir. Detaylı temizlik icin kullandiğimiz ürünler antibakteriyeldir ve aynı zamanda içerde bulunan kötü kokuları giderme özelliği vardır. Uygulama süresi yine aracınızın durumuna göre ortalama 7-8 saattir. 

Yapılan tüm işlemler firmamız garantisi altındadır. Yaptığımız tüm araçları 10 gün içerisinde tekrar görmek kontrol etmek isteriz. Olaki bir sorun ile karşılaşırsak ücret almaksızın tüm işlemleri tekrar ediyoruz. Yapılan işlemlerin öncesi ve sonrası ve/veya referanslarımıza ulaşmak için AutoWash Tuzla adıyla sosyal medya sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.. 

Ayrıca eğer istenirse tüm bu işlemler lokal olarakta yapılabilmektedir. Sadece koltuklar, sadece tavan, sadece taban, konsol vs.

Ücretsiz Teklif Al